Bell Schedules » 2018-2019 Mentorship Bell Schedule (Mondays)

2018-2019 Mentorship Bell Schedule (Mondays)

2018-2019 Mentorship Bell Schedule (Mondays)
Description / Period Start Time End Time Length
Mentorship 8:40 AM 9:11 AM 31 min
1st period 9:15 AM 10:00 AM 45 min
2nd period 10:04 AM 10:49 AM 45 min
3rd period 10:53 AM 11:38 AM 45 min
4th period (1st lunch 11:38 - 12:08) 12:12 PM 12:57 PM 45 min
4th period (2nd lunch 12:27 - 12:57) 11:42 AM 12:27 PM 45 min
5th period 1:01 PM 1:46 PM 45 min
6th period 1:50 PM 2:35 PM 45 min
7th period 2:39 PM 3:24 PM 45 min